Anna mulle avaimet rakkauteen,
kun kanssas tätä juhlaa teen.
On kiire kauas jo kaikonnut
ja rauha maahan laskeutunut.
Joulun aikaa kirkonkellot raikaa
tänään meillä ei oo muuta kuin aikaa.
Kynttilän punaisen liekki lepattaa
se meidän sydämemme valloittaa.
Kuunnellaan yhdessä joulun sanomaa,
kun taas on valkoiseksi peittynyt maa.
Tähdet kirkkaat jouluyönä loistaa
ja kaikki taakat sydämien poistaa.
Vilskeet kaupunkien on taakse jääneet
viimeisetkin joulun valot ikkunois syttyneet.
Joulu on sydämissä pohjoisen aina valkoinen
ja juhla iloisten lapsien leikkivien.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi