Voi kunpa oisit mun, kun kerran aurinkomme laskee
kun matkamme ikuisuudessa alkaa. Voi kunpa oisit mun
ja tarraisit kiinni sydämeeni. Ois elomme kaunista unta
Tuolla sinisen taivaan reunalla on pilvi yksinäinen meitä varten
Kun matkamme täällä päättyy vie se meidät korkeuksiin
Mut viel jälkemme tänne jätetään, monta iltaa nautinnon vietetään
Vain sinä oot se, jonka sydän mut täydentää
Viimein oot mun
Selätetään yön pedot, särjetään sydänten padot
Jätetään taakse rakkauden haavat, muut niitä kantaa saavat
Noustaan kuuraketin lailla taivaisiin, puhalletaan rakkaus henkiin
Ilman rakkautta ei oo elämää. Vain synkkää ja pimeää.
Viimein oot mun, kun taivas loistaa
Viimein oot mun 2X
Viimein oot mun ja rakkaus meitä kantaa
Viimein oot mun, kun taivas loistaa
Viimein oot mun 2X
Viimein oot mun ja rakkaus meitä kantaa
kantaa, kantaa.
Viimein oot mun, kun taivas loistaa......
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi