Lumi usvana katosi korkeuksiin
Solisi jokien järvien kautta mereen
Kiertokulku vedenkö tuo ikuinen
Viel kerran se kadotuksen päivä
Ei oo ihmisen elo tääl ainainen
Kerran tulimyrsky kaiken kadottaa
Tämä hetki sineen alla
Kerranko meidän paikka Valhallassa
Ei olla tääl aina valtiaita
Parempi olis pallon ilman ihmistä
Ei auta taistelu muutamien,
kun toiset unohtaa huudon luonnon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut