Kevät on tullut
On muori taas saapunut
Multaa Yarikseen lataa
Ei oo kanssa henkilökunnan hyvää pataa
Varmaan ajo Hesasta lähes kahta sataa
Apua olisi hälle antanut
Vaan huutaa kurkku suorana
Mene pois, mene pois.
Halvalla kaiken haluu
Vaan ei huonoo laatuu
Vessaanka ei siinä hän ehi
Kun on kiire jatkuva
Mutta mis elämän koko kuva
Ei oo ilkeyttään katuva
Harmaa on jo suortuva
Katkeruus on kai hänen elämäntapa
Ei häntä tuo huono tuuli tapa
En tiedä onko hällä lapsii
ja onko koskaan päivii parempii
Mut tohon naamaan jo kyllästyy
Kohtaamatta monta harmii välttyy
Taas huutaa kurkku suorana,
et tääl liian hidasta palvelua
Auttaa ei voi eikä enää jaksa
Siis sanansa kaikuu
Kuin monta lyhyttä haikuu.
Mene pois, mene pois.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut