Kun olin vielä lapsi vain.
Odotin syntyvää maailmaa.
Mut haaveet katosi kaikki pois
Unis vaan unelmat tavoitan.
Sukeltaen
Unien-Unien Unelmiin, Unien-Unien Unelmiin, Unien-Unien unelmiin.
Aina vaan minä pakenen uniin.
Kun olin vielä lapsi vain.
Odotin syntyvää maailmaa.
Mut haaveet katosi kaikki pois.
Ja kiinni sain pelon sydämessäin.
Kaikki jatkuu, vaan niin raskasta.
Ratas maailman murtaa herkimmät.
Jokainen pudonnut kyynel.
Yö lyhyinä hämyisinä hetkin. Nyt kätken murheet.
Yön lyhyinä hämyisinä hetkin. Lennän kauas pois.
Ja pakenen pois
Unien-Unien-Unelmiin
Unien-Unien-Unelmiin
Unien-Unien-Unelmiin
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
Hän pakenee pois
Unien-Unien-Unelmiin
Unien-Unien-Unelmiin
Unien-Unien-Unelmiin
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
lalalalalalalalalalala
näin oon tässä yllä kadonneiden haaveiden
Sanon vaan. Oh, ohohohoh. Uskon että joskus muhun uskotaan
Tässä kuljen vaan
Unien-Unien-Unelmiin
Unien-Unien-Unelmiin
Unien-Unien-Unelmiin
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi