nyt kun olet mennyt
ja niin monet sanat jääneet sanomatta
olet itkenyt
sydämeni väsyneeksi
silti entistä vahvempana
vielä aion yrittää kerran
korjata mennyttä ja kertoa
asiat jotka jäivät sanomatta
toivon vielä ei olisi liian myöhäistä
mutta parempi myöhäänkin kuin milloinkaan
tiedän, itseäni satutin sinun takiasi liikaa
annoin itseni sinuun rakastua ilman lupaa
samalla tuskaa siirsin sinun sisimpääsi
kaikki olisi voinut olla paremmin
vaikka toinen sinut sieppasi minulta
hetkenä pahimpana
tiedät sinäkin että siteesi minuun
ei ole katkennut
sinulle olen tärkeä edelleen
paikka minulla on sydämessäsi
Joten vielä kerran nousen
kerron sinulle kaiken sen
mikä olisi pitänyt kertoa
jo aikoja sitten
mutta en pelkää
vaikket enää kykenisi ymmärtämään
minulle on tärkeintä
että sinä vain tiedät
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi