uskokaa tai älkää
täällä se oli
tänä yönä
enkeli
ihan oikea!
mä näin sen verhon takana
se hymyili ja
tuli mun luo pitämään huolta
me rukoiltiin yhdessä
sinä yönä en nähnyt pahoja unia
yksikään maanjäristys ei musertanut kaupunkeja
ja vihamielisillä meni aseiden piiput solmuun
vain minä huomasin kuinka maailma hetkellisesti parani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi