hengitit suudelmiani
kielemme tervehtivät varoen toisiaan
kehot liimautuneina vaatteiden läpi
toisiaan vasten
autonlasit intohimosta huurustuen
valtasimme itsellemme maailmankaikkeutta
huokausten lomasta kevyttä naurua
sinun mie tahtoisin olla
kasvojesi ilmeet tulvillaan nautintoa
peilistä kun pikkuisen vakoilin sinua
vaikka tiellä tähtiin muurahainen puraisi jalasta
se ei merkinnyt mitään muiden tuntemusten rinnalla
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi