Nimetön

Runoilija Jose

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2007
Viimeksi paikalla: 19.6.2021 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä niin haluaisin
kävellä kevyin askelin
pitkin valoisaa tietä
lähemmäs sinun hymyileviä silmiäsi

Minä niin haluaisin
jättää tummat pilvet taakseni
olla lähellä
pelkäämättä omaa varjoani

Koittaako se päivä vielä
että nukumme ilman yövaloa
enkä minä enää pelkää
että hukkaan sinut pimeässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas herttainen ja pieni (voiko noin sanoa).
Pieni fontti toimii tässä

Ehkä vielä joskus, kovin on toiveikas runo, kohti parempaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jose Nimetön 20.8.2014 0 Runo
Jose Nimetön 5.6.2014 2 Runo
Jose Nimetön 5.11.2013 2 Runo
Jose Nimetön 12.6.2013 3 Runo
Jose Nimetön 1.4.2013 1 Runo
Jose Loppu 15.1.2013 0 Runo
Jose Kunnes katkean 26.10.2012 0 Runo