Sinä singutat ja venytät minua
minä ohenen
Rispaannun ja haurastun
Kunnes katkean
Olen enemmän muualla kuin täällä
Minä näen mitä sinulle kuuluu
vaikka itse olen harmaa ja kulunut
poikki ja väsynyt
odotan
Kunnes katkean
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi