Kerrostalojen kalpeat seinät
näyttävät samalta
sisältä ja ulkoa
Minun tyhjä mieleni
kohisee seinien sisällä
ulkona
hiljaisissa pihoissa.
Tämä ylämäki
on ollut valoisa ja pimeä
Nyt se näyttää aina samalta
Kalpeita seiniä
jäistä asfalttia
alastomia puita.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Erilainen, ku aiemmat runos. Silti hyvä, itseasiassa tosi hyvä. Tunnelma välittyy sanankäytöstä. :)