Olen hukannut itsesäälini
kadottanut sen itseironian sisälle
En tunne empatiaa
-edes itseäni kohtaan.
Olenko tullut kuuroksi omaa pulssiani kohtaan
-kuten myös sinun, ja kaikkien muiden?
Olen kärsimätön,
enkä tunne sääliä,
edes pientä pistoa sisälläni
katsoessani sinua kun sanon hyvästi.
Lanteeni yhtyy toisiin lanteisiin,
enkä mieti edes häntä,
kenen lanteilla keinun.
Milloin minusta tuli näin kylmä?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi