Miten kaunis on tuo tunne,
miten se voikin niin satuttaa.
Miten joka kerta se saa minut sinua kaipaamaan,
kuinka paljon se saa sinua haluamaan.
Kuinka paljon maailmassa onkaan vihaa,
koska ihminen tahtoo rakastaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin totta, mahtavasti osasit pukea sanoiks noi tunteet !