Välillä pelkään että kosketuksemme eivät enää kutita koko vartalossa.
Sen jälkeen kosketat minua tavalla joka saa koko kehoni värisemään.
Sulan syleilyysi ja muu mailma on vainlikaista todellisuutta.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi