Telepatiaa ja Rakkautta

Runoilija enkelidemoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 20.3.2023 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naimisissa onnellisesti oleva 25v plotko, joka odottaa esikoistaan! :)
 

Jääkaapin ovessa
pala keltaista paperia

Post it...

liimasit viestilapun julistamaan
”Minä rakastan sinua”
kun et tohtinut herättää

se ehättää silmilleni
tavoitellessani maitoa
valkoisen oven takana

Hymähdän
huuleni kaarella
romantiikkaa huokuvan
huomiosi alla

maistan

lempesi lämmön kahvissa
vaikket ole paikalla
ja toivon sinun löytävän
”Niin minäkin sinua” tekstin
takkisi taskusta

Telepatiaa

jätin
sen
sinne

eilen illalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

Heh, on kyllä hauska ja suloinen :) Tuo hyvän mielen.

Voi miten suloinen
rakkausruno! <3 <3

Rakkausruno, josta pidän. Sen arkisen romantiikan takia, joka sisältyy pieniin rakkaudenosoituksiin.

 

Käyttäjän kaikki runot