Olen

Runoilija enkelidemoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 20.3.2023 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naimisissa onnellisesti oleva 25v plotko, joka odottaa esikoistaan! :)
 

Olen onnellinen nyt
kun sinä olet siinä
ja minä olen
syliisi langennut vuorokaudenaika
illan ja aamun välissä

huoneiden hämärissä
varjoni kulkua ei nää
eikä askeleita kuule

Olen tietämättömyys
olen pimento
epäselvä muille
mutta en sinulle rakkaani

ja hetkittäin
hiivin viereesi kosketettavaksi
tiedostamaan
että olen vielä...

olemassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot