Isänmaan kutsu

Runoilija Pupu82

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.5.2011
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 10:30

Asuinpaikka: Alavus
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1982
Facebook:

 
1.
Rantahiekalla yksin astelen
rantaveteen varpaani kastelen.
Tuulessa heiluu hiukseni mun.
Simpukan kuori ajautuu rantaan
piirrän kivellä sydämen santaan,
sen sisään nimikirjaimet sun.

Ch:
Yksin katson taivaan tähtiin
joiden alla kerran nähtiin.
Oli silloin kovin tuulista.
Leikittiin rantavedessä
elämä oli edessä.
Suolan maistoin sinun huulista.

2.
Valkoinen laiva tänään vei sut pois
kerroit, ettet enää sä unelmois
et pääsisi enää sä kotiin.
Yksin jäin sun perääsi itkemään
hahmosi katosi yön hämärään.
Isänmaan kutsu vei sut sotiin.

Ch


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos, muiston kyynel.
 

Käyttäjän kaikki runot