Sielun arvet

Runoilija Pupu82

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.5.2011
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 10:30

Asuinpaikka: Alavus
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1982
Facebook:

 
Sinun katseesi kertoo sen
mitä tahdo mä tietää en.
Miten joku voi toiseen
pettyä niin.

Yritän turhaan selittää
miks' et voisi sä ymmärtää.
Saan katsoa silmiisi
kyyneltyviin.

CH
Ei tarkoitus ollut sua satuttaa,
tunnen en mistään saa jalansijaa.
Onko suhteemme loppu tää?
Nyt katsot mua silmiin syyllistäen,
tiedän tein virheen, sitä kiellä en.
Arpia siitä sieluun jää. 

<Bridge>
Mä tiedän rakkautemme loppuneen,
kun illalla yksin vaivun uneen.


CH





 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot