Kanssasi aamuun

Runoilija Pupu82

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.5.2011
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 10:30

Asuinpaikka: Alavus
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1982
Facebook:

 



1.
Katson ulos ikkunasta ihmisvilinään.
Minne kulkee yksinäiset, jotka siellä nään?
Kadun yli joku juoksee bussipysäkille, 
joku kietoo kädet hellät rakkaan ympärille.

2.
Kuulen laivan huudattavan sumutorveaan
lipuu ohi kaupunkimme kotisatamaan.
Illan tullen joku juoksee juna-asemalle, 
silti vielä katsomaan jään tähän ikkunalle. 

Aamuun kuljen kanssasi uuteen
silloin luonas unohdan muun.
Aamusta iltaan, ikuisuuteen
yhdessä hetkeen salattuun.
Aamuun, kuljen kanssasi aamuun. 

BRIDGE:
Vierelläsi viettää saan, hetket rakkauden
aamun ensisuudelmasta koskaan luovu en.

 

Selite: 
Tällaisen runon raapustin tossa talvella ja nyt tämä on mennyt sävellettäväksi :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Talvella kirjoittaessasi et varmaan arvannut, mitä tuleman pitää <3
 

Käyttäjän kaikki runot