Hämärän uni

Runoilija siljapäivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2014
Viimeksi paikalla: 1.12.2019 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runokirjani Rannalla Tuulee,  Sydämeni laulu ja Oman elämänsä prinsessa on julkaissut Mediapinta, kirjoja voi tilata sen verkkosivuilta tai muista verkkokirjakaupoista
Suosittelen:
 
Taivaan nukahtaessa hämärän uneen,
viimeinen valonsäde ratsastaa
väsyneenä kohti horisonttiaan.
 
Niin hiipuu aurinko ja
hiljaisuus laskeutuu maailmankaikkeuden ylle,
koskettaen yksinäistä sielua,
joka  tähtisumun alla vielä vaeltaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runosi on kuin maalaus.
Kaunis kiitos sinulle
Hienosti maalailet tässä sanoilla
Kiitos kaunis!
Kaunista kerrontaa
 

Käyttäjän kaikki runot