Tänään, tässä

Runoilija siljapäivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2014
Viimeksi paikalla: 1.12.2019 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runokirjani Rannalla Tuulee,  Sydämeni laulu ja Oman elämänsä prinsessa on julkaissut Mediapinta, kirjoja voi tilata sen verkkosivuilta tai muista verkkokirjakaupoista
Suosittelen:
 
Tänään, tässä,
olen mitä olen
heikkouksineni,
niin suruineni kuin iloineni.
 
Yritän parhaani niillä
eväillä mitä minulla on.
Olen tarpeeksi hyvä.
 
Voin olla keskeneräinen,
epätäydellinen,
mutta silti luotu kulkemaan
juuri näitä polkuja.
 
Tänään, tässä,
rakastan niin paljon kuin voin
haavoistani, kolhuistani
huolimatta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuolla asenteella hyvä painella päin mitä elämä antaakaan.
 

Käyttäjän kaikki runot