, kirjoitan, jotta yksi näistä suudelmistamme jäisi
huulilleni, kielen päälle
hymyn kareilevan kaarteen
alle; ylle;
syleilyihin
pidempään kuin bussimatkan Kumpulasta Kalasatamaan
suukotan huultesi haamun tähän paperiin
ja kun metro ravistelee sinut kasvoiltani
huuhtoo lämpösi jäiseen mereen
poimin paperiin pinttyneet sanasi
ne, jotka puhuit suoraan suustani
ei nousta, ei vielä
tämä on paperinen säilykesuukko
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuota fiilistä tuttua koettua...vaikea päästää irti. Hyvä.