juota lisää
minua
utuisella katseellasi
anna
päihtyä sinun
tuulahtelevasta hymystäsi
tiedän
kyllä hölmöyteni tunnustan
kiinnostaisi tietää
tuntuuko
humalasi samalta
kuin minun
sinua katsoessani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi