kadulla
nauretaan ihan
turhaan
monia ihmisiä
iloisena
toiset sydämensä myrkyttäneenä
toiset muuten vaan
elämäänsä kyllästyneenä
väsyneet
valot ovat
kuitenkin samat
jokaiselle
hetken rakastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi