nää yöt
päivät joissa
menisin sekaisin
jos niitä laskisin
ne tekee sekopäiseksi
ainakin minut
ajattelen mahdatko seurata
edes hetken päivästä
tai yöstä tai aamusta
samanlaisia ajatuksia
kuin päässäni risteilee
odottaen vastaustasi
hulluus on tarttuvaa
jaettuna kauniimpaa
on ihan ainutlaatuista
kahdestaan seota
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hulluus on huumaavaa.
Pidän runostasi.