Sydämmen syke kiihtyy
aistit terävöityvät
tunnen kaiken
myös pelkosi
Tämäkö on
se kuuluisa Jano
halu hallita, tappaa
halu omistaa Sinut
Se tunne
Se kalvaa sisältä
ihanan tuskallinen
odottava
Suljen silmäni
punaista, mustaa
hehkun, olen lämmin
niin kuin sinäkin
Haluan sinut
kukaan muu
ei kelpaa, he
ovat rihkamaa
Veresi suloinen tuoksu
lämmin, makea
Pisaroita tipuu
mustalle silkille
Tämä yö
on oleva muutos
viimeinen tanssi
ennen aamua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis <3