Kumppareissani on reikä
Kaikki vesi valuu sisälle
Kyllä sitä uloskin valuu
Ainakin poskillani
Ei se haittaa, paikataan se
Karkkeja ei enää ole
vaikka niitä oli taskussani
niiden makukin haihtui pois
jäljellä karvas jälkimaku
Sori et mä oon myöhäs, kävin ostamas sulle
sun lempikarkkei
Muistot alkaa haalistua
unohdan ne nopeasti
ainakin toivottavasti
Kyllä minä pärjään
Kato ny, mä tiesin et sä onnistut
Tai sitten en.
Hyvästi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi