Tulen kotiin

Runoilija Illan Tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 15.6.2024 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sisälläni on pelokas pääskynen ja rohkea leijona.
 

Tiedän,
olen ollut kauan pois omilla
matkoillani.
Mutta kun halaat mua,
tiedän, annat anteeksi kaiken,
itkuiset känniviestini,
tarpeettomat mustasukkaisuuskohtaukseni.
Tulen kotiin, lupaan sen.

Selite: 
Poden koti-ikävää vaikka olenkin jo kotona. Lupasin sinulle että tulen kotiin, mutta odotathan vielä? En tiedä milloin tulen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot