Kaupunki menee kiinni ja
minä seison keskellä siltaa,
katson sammuvien valojen sarjaa.
Tunnen olevani eksyksissä
mutta älä huoli,
hieman vain.
Kaupunki menee kiinni
enkä ole ehtinyt kotiin.
Selite:
Olen vihdoinkin löytänyt paikan jota voin sanoa kodiksi, mutta miksi tunnen silti koti-ikävää?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi