Älä luovuta

Runoilija Illan Tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 15.6.2024 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sisälläni on pelokas pääskynen ja rohkea leijona.
 

Älä luovuta.
Ole niin kiltti
äläkä luovuta suhteeni.
Tiedän,
juon liikaa,
olen huono tyttöystävä.
Tiedän,
on hankalaa ilman yhteistä kieltä.
Mutta kuuntele,
sydämeni hakkaa
aivan kuten sinunkin.
Älä luovuta.
Ole niin kiltti.

Selite: 
Taidat olla koko maailmani. Jos saan pitää tämän onnen, en enää ikinä pyydä mitään muuta. Mutta ole niin kiltti, anna minulle aikaa. Olen niin sekaisin. Ole kiltti äläkä luovuta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot