Minne ikinä kuljenkin,
Olet minun aurinkoni,
Siipieni suojissa,
Voit rauhassa nukahtaa,
Silmillä haukan
ja voimalla leijonan,
Minä puolustan sinua.
Aamulla kun herään
ja illalla kun painan pään,
Olet siinä sylissäni,
pieni ruusun nuppuni.
Selite:
äidinrakkautta ^^
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Älyttömän suloista ja kaunista:)