enkeli

Runoilija miya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus pyörittää maailmaa, mutta suklaa tekee siitä elämisen arvoisen!

kiitos kaikille jotka käytte sivuillani ja laitatte kommenttia! :)

en minä kirjoita runoja, minä vain raapustan tänne suruni, rakkauteni, ja te luette


mihin suojamuurini katosi? :/
 

soi koivujen oksilla suru hiljainen,
kun lensit pois, enkelimme.
lepää kuistimme portailla kukkaseppele,
jätit tyhjyyden sydämiimme.
nyt kylmyys sisimpämme täyttää,
sisällemme kauniita kukkiaan pirtää.
kynttilä merkkinä alla ikkunan,
että tiedät, sua aina rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot