luotatko minuun,
niin kuin uskovainen luottaa jumalaan..
rakastatko minua,
niin kuin lapsi rakastaa ensimmäistä leluaan..
ikävöitkö minua,
niin kuin vanhus ikävöi nuoruuttaan..
suojeletko minua,
niin kuin emo suojelee poikastaan..
pysytkö vierelläni,
niin kuin puu pysyy toisen puun vierellä..
ikuisesti..
..sillä minä rakastan sinua,
niin kuin joutsenetkin, minä en sinua hylkää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
söpöä