toiset tekevät lapsia,
toiset enkeleitä,
niillä on helmiä simpukoissa,
muilla vain meren ääniä,
niillä on tikuissaan plussia,
meillä vain tyhjää valkoista,
teillä on aikaa, olet niin nuori,
senkö pitäisi lohduttaa,
kun tulevaisuus on aivan auki,
ja haavat ne huutavat ammollaan,
moni ei ymmärrä, kuinka tyhjä on kuori,
kun haikara ei koskaan tullutkaan.
Selite:
tunteen purkauksia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi