Minun on kylmä, näethän sen?
Minun on kylmä, tunnethan sen?
Minun on kylmä, huomaathan sen?
Minun on kylmä, sinä auta et.
Minun on kylmä, sinä välitä et.
Minun on kylmä, sinä lähellesi ota et.
Miksi joudun jäätyä takiasi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi