Ikävä riepottelee minua, vetää minua perässään.
Ikävä satuttaa minua, repii minut riekaleiksi.
Ikävä ottaa minulta kaiken, sen vähänkin mitä minulla on.
Ikävä repii minut tuhansiksi palasiksi ja vain sinä saat ne koottua yhteen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno...tuotahan se joskus on...toisinaan suloista ikävää,toisinaan raastavaa...ja kuuluu ihmisen elämään..