Olisiko ketään joka opettaisi minua kasvamaan?
Olisiko ketään joka voisi kastella minut?
Olisiko ketään joka tukisi minua jos oksani katkeaa?
Olisiko ketään joka pitäisi minut itsellään koko elämäni?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Arkoja kysymyksiä...niitähän ne..minä olen ystäväsi, ja tuen, annan apua ....olet tärkeä!
Kyllä on. ;)
Runosi tässä luettuani, huomasin, että ne hieman toistaa itseään. Eihän se toki haittaa, kauniisti ne silti soi korvissa.
kirjootappa lisää =)
Heh, paljon paljon kiitoksi. Jos ne on hyviä, niin luehan sitten jatkossakin, jos kiinnostaa. :)
varmasti on siullekin sellainen, ja kun sen löydät, on elämä viimeistään elämisen arvoista.
Kauniita toiveita, kauniisti kirjoitettu.
Pidin.