Imuri käy
Pullat ja piparit tuoksuvat
Mattoja tampataan
niin, että koko naapurusto
raikuu
Istun huoneessani yksin
Sänky petaamatta
ja radio suljettuna
niin kuin ei olisi
mitään
Joululauluja
jopa kaupoissa
Tonttuja
jopa apteekeissa
enkä minnekään
voi mennä
Mua ahdistaa
tää ainainen
jokavuotinen
jouluhössötys
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi