Läpi jokaisen huurteisen kiven
minä luoksesi taivallan
Vaikka esteenä olisi merta
tai maallista mammonaa
Minä luoksesi kiiruhdan
aina vuoden loppuun asti
Ja silloin vasta huomaan
etten luoksesi löytänytkään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi