Minä muistan
lapsuuden joulut
Muistan kaikki ajatukset
Muistan kuinka
haimme kuusen
ja koristelimme sen
Minä muistan
lapsuuden joulut
Muistan kaikki sävelet sen
Kuinka kuljimme kerran kirkkoon
Tuohon pieneen, hämyiseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Luin monesti,
ja
joka kerta varmistui tunne; tämähän on laulu!
Puhdas, kaunis ja seesteinen.