Minä en halua rakastaa
ilman tarkoitusta.
Minä en halua uskoa sattumaan.
Minä en halua olla maailmassa merkityksetön.
-enkä halua rakkauteni olevan.
sillä minulle rakkaus on
elämän kompassissa pohjoinen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi