Tuskainen huuto
elämän myrskyssä
pelko ja ahdistus kasaantuvat
lumen lailla kinoksiin
niiden sulattamiseen ei riitä
edes ensiauringon hymy
ne tarvitsevat elokuun;
kesän keräämän ilon
ilmastonmuutoksen
talven tappavaan taakkaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi