Polulla pikkuinen tyttö
sen hampaissa
vanhenemisen rakoja;
menetettyjä muistoja
kadotettuja ystäviä
kädessään kuva
kahdesta hampaattomasta
prinsessa mekoissa
virpomisvaatteissa
tietäen hampaidensa kasvavan takaisin
hän uskoo vanhojen hampaiden
merkitsevän enemmän
sillä uudet
eivät koskaan korvaa vanhoja
Ystäviä
Selite:
Mimmi
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jännä vertaus
tuo jotain uutta tähän vanhaan aiheeseen ja sanontaan