Kosteus tarttuu iholle
melkein yhtä tiukasti
kuin sinä minuun
Se on tässä
tiedän sen
tässä hetkessä
en osaa erotella sitä
ja kun suumme kohtaavat
on turha
yrittääkään
Ilmassa tuoksuu syreeni
se on vasta aukeamassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana.