Vanha kuva pyörii mielessä,
olet siis taas lähtemässä?
En sua estää kuitenkaan voi,
vaikka tahtoni sanoo toisin.
Tämä toistuu aina,
niin usein kun jaksan muistaa.
Kaikki sujuu niin rutiinilla,
Palaat siis taas ensi viikolla...
Selite:
----luulisin niin----
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikeutta,
hyvän matkan toivotuksia
Hivenen surullinen runo
faktat hyväksyneen huokaus
vaikkakin toiveikas.
Hieno.