Hän oli taistelija.
Hän piristi pelkällä läsnäolollaan.
Hän sai kaikki hymyilemään.
Hän oli taitava käsistään.
Hän oli hyväsydäminen ihminen.
Selite:
Tulen aina muistamaan yhteisiä hetkiä jolloin sain viettää aikaa kanssasi
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi