Oli kevät,
vesi tippui räystäistä.
Puissa lehdet olivat jo hiirenkorvalla.
Astelin pitkin jalkakäytävää ja haistelin
kevätilmaa.
Aurinko porotti kuumasti kasvoille
ja tunsin kuinka pisamat nousivat pintaan.
Yritin peittää niitä puuterilla, mutta turha toivo.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi