Sano ettei hyvä pääty koskaan
sano että se pitää vain tauon
sano että pahuus häviää
ettei se lopullisesti minua tuhoa
Ei kuulu ääntäkään
tiesin,
Tämä on tätä aikuisten
maailmaa
johon olen vain eksynyt
vaikken halunnutkaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettaa tämä, aikuistuminen ja se maailma on vaikeaa
Anova tunnelma, joka vetoaa lukijaan.