Nousten lentoon
perhosen silkkisin siivin
liitäen kuiskauksen lailla
kauneinmillaan
loistaen yössä
katulamppujen alla
etsien
rakkautta, välittämistä, hyväilyjä
yhtä silkkisiä ja hentoja
kuin ruusujen terälehdet
ymmärtäen
kohta pakkanen tai routa
kova, kylmä, kaiken vastakohta
keskeyttäen lennon
vieden silkkisiipisen mukanaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi