Uskon sinuun
kasvojesi pieneen hymyyn
silmiesi katseeseen
hymyilen takaisin jokainen kerta
kun ruskeat silmäsi eksyvät omiini
lukien rakkauteni
kun huulesi tuntuvat omillani
unohdan itseni, ne pinnan alla olevat myrskyt
jotka riehuvat poissaollessasi
Aurinkoni, pilveni, sehän sinä olet
kirkkain valo talvisena iltana
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin kaunis, niin kaunis on
rakkausrunosi tämä.
kaunista
Kosketus elämän tunteen.
rakkauden huumaa, hieno runo
Niin kaunis, niin kaunis on
rakkausrunosi tämä.
kaunista
Kosketus elämän tunteen.
rakkauden huumaa, hieno runo